Am-25

Annemieke Mack
Programmamanager

E-mail: mack@ntff.nl

Annemieke Mack (1987) studeerde Pedagogische Wetenschappen en Islamwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scripties behandelde respectievelijk burgerschapscompetenties op openbare en islamitische basisscholen, en sociale integratie bij educatieve centra in Nederland. Ze is maatschappelijk betrokken en draagt graag bij aan het publieke debat, onder andere door het organiseren van bijeenkomsten en het schrijven van opiniestukken. Zij werkt als programmamanager bij NTFF te Amsterdam en als onderzoeker en programmadirecteur bij Nederland Academia.

managertelman

Minne Telman
Manager Marketing en Communicatie

E-mail: telman@ntff.nl

Minne Telman heeft een duidelijke marketing en communicatie achtergrond in zowel zijn studie als werkervaring. Vrijwel direct na zijn studie, begon hij als ondernemer om andere ondernemers te voorzien in (online) marketing- en communicatieadvies. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Minne Telman tegenwoordig ook het NTFF ondersteunt als marketing- en communicatiemanager.

Projectleider

Melanie Annevelink
Projectleider

E-mail: annevelink@ntff.nl

Melanie Annevelink heeft haar Bachelor in Business Administration behaald aan C.H. Windesheim te Zwolle. Haar specialisatie lag hier in de International Consultancy. Zij is naast projectleider bij het NTFF ook werkzaam bij het Turkish Business Center te Rotterdam waar zij zich voornamelijk richt op de ‘Agriculture and Food’ sector.’