Nieuwe kansen pakken op de arbeidsmarkt!

Nieuwe kansen pakken op de arbeidsmarkt!

875
0
Nieuw_Elan

Nieuw_ElanWilt u ook werk waar u blij van wordt? En een nieuw en enthousiast netwerk? Onder begeleiding werkervaring opdoen? Of juist een carrièreswitch? Persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Het zelf doen? En zo uw eigen (nieuwe) baan ondernemen?

Ja toch? Meld u dan nu aan voor Nieuw Elan! Het is een MD-traject dat al 30 jaar beproefd is. Nieuw Elan is aangepast aan de nieuwe arbeidsmarkt waarin veel vraag is naar sociale innovatie alsmede ondernemende en flexibele werknemers. Deelnemers worden zich bewust van eigen gedrag, nemen verantwoordelijkheden en creëren proactief eigen werk.

In een groep met minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers krijgt u gedurende een jaar de mogelijkheid om uzelf beter te leren kennen, uw talenten te ontdekken en uw ambities te realiseren. Onder begeleiding van mentoren komt u één dagdeel per twee weken samen en spreekt u over ervaringen en zoekt samen naar oplossingen voor knelpunten waar u tegenaan loopt. Daarnaast krijgt u op een gegeven moment ook een persoonlijke coach toegewezen die jou bijstaat gedurende dit traject.

NTFF biedt, in samenwerking met Servant Leadership Faculty, dit Nieuw Elan traject aan voor zowel junioren als senioren. De junior groep is er voor de onlangs afgestudeerde, jonge professionals die op zoek zijn naar een baan op niveau dat past bij de eigen wensen. De senior groep is voor hen die een carrièreswitch ambiëren, momenteel geen werk (naar wens) hebben of zichzelf willen ontwikkelen.

Wat vragen wij van u?

  • Enthousiasme
  • De durf je open te stellen
  • HBO+ niveau
  • Moed om te experimenteren
  • Commitment voor één jaar

De bijeenkomsten vinden plaats in Amsterdam aan de P.C. Hooftstraat 47.
Nieuw Elan senior – 09:30-12:00
Gezamenlijke lunch -12:00-13:30
Nieuw Elan junior – 13:30-16:00

Bent u enthousiast en wilt u een intakegesprek komen voeren? Dan ontvangen wij graag vooraf uw cv. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Melanie Annevelink via annevelink@ntff.nl of door te bellen naar 06-46106550.